Hétfő
2025.01.13
21:17
Belépés
Mini-chat
A nap képe
Holdfázis
Zene

Vad és Vadászat

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Ki volt vadászni?
ViktorDátum: Hétfő, 2014.02.24, 18:39 | Üzenet # 361
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 180
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ma kimentem a területre kicsit körbejártam. A másik helyről is ellopták a sót amit kitettem....

TiborDátum: Hétfő, 2014.02.24, 22:23 | Üzenet # 362
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 231
A birkás volt? Nekem sajnos alig van időm. Pénteken sötétedéskor kimentem. Hátha látok szalonkát, de nem. Pedig már több helyről is hallottam, hogy megjöttek.

ViktorDátum: Szerda, 2014.02.26, 11:01 | Üzenet # 363
Hivatásos vadász
Szia Tibi. Szerintem igen ő hajtotta arra a birkáit...  Viszont bizakodásra ad okot az, hogy a földre kiszórt tört sót megtalálták a disznók. Közel talicska méretű gödröt túrtak smile A következő adagot amit őzeknek, szarvasoknak szánok már másképp fogom kitenni! Szalonkáról sajnos nem tudok semmit míg otthon voltam végig szakadt az eső így nem mentem ki! leselkedni sem.

TiborDátum: Szerda, 2014.02.26, 22:12 | Üzenet # 364
Hivatásos vadász
Ma este egy kedves barátom meghívásának tettem eleget, aki tarvadazni hívott el. Láttam 10 darab gím tarvadat. De mivel egészségesek, szépek voltak, így nem bántottam őket. Utánuk jött még két őz. De azok valamitől megilyedve, rohanva érkeztek, lövéshez nem jutottam. A nap utolsó égre vetett fényében megláttam az idei első szalonkáimat! Egy cwikk húzott el mellettem pisszegve. smile Mozgalmas este volt. Mindenkinek hasonlóan szép estéket! Vadászüdv: Tibor

ViktorDátum: Csütörtök, 2014.02.27, 02:04 | Üzenet # 365
Hivatásos vadász
Üdv. Elolvasva az üzenetet kerestem a lájk gombot :D!!! Jó kis este lehetett!! smile Üdv. Viktor

szaszaDátum: Péntek, 2014.02.28, 16:36 | Üzenet # 366
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
Szép napot mindenkinek! Szerda este megtört a jég. Kiültem fél 7 kor lesre szóróra. Nagyon jó volt a szelem. Fél 8 körül érkezett egy szép szarvas tehén a mellettem lévő vetésre csipegetni. Nézegettem majd lassan tovább állt. Negyed 9 körül mozgolódást hallok az erdőben. Nézem a szórót semmi majd kis vártatva látom amint közeledik két disznó. Megállnak a szórótól kb 5 méterre és néznek felém meredten. Moccanni sem mertem csak néztük egymást csak én távcsővel. Meggondolják magukat viszáb mennek a sűrűbe. Kicsit később hallom erősebb mozgolódás és márt látom is hogy jönnek ki a rétre.tőlem olyan 80 100 métere.Puska fel vill pont be biztosítás, célzom a kisebbiket de nem látom jól ezért lámpa fel és durr. Hallom a becsapódás hangját és egy visítást. Gyors újra töltés terep pásztázás disznó sehol. Na magamba ez a lövés jól hátra csúszott vese lövés lesz. Közben telefon a cimborának mit hallott jó vége volt a lövésnek nyugtázta.Odajött. Keresés indul közbe mesélem neki a történteket. Próbálom meghatározni a rálövés helyét de nem találunk semmit sem vér sem elugrás nyomát. Abba maradtunk hogy reggel kijön és megnézi mert én megyek dolgozni majd hív. Fél 8 kor hívott gratulál meg van a disznóm. Még 10 méter kellett volna arrébb menni és ott volt a elugrás helye és vér onnét 5 méterre kicsit a bokrok felé volt a disznó. Kérdés hol lőttem meg.Kicsit srég lövés érte bal lapockát eltörte szívet tüdőt roncsolta majd mondta úgy néz ki hogy a jobb oldali oldalas az kuka mert azt hosszába verte szét a golyó. Meg persze 2 sör mert a gyomor tartalom is kicsit megkeveredett. Hát elcsodálkoztam kicsit hogy a kis 6,5x55 ös Guszti micsoda munkát végzett norma vulkán 10,1 es lőszerrel olyan jó 100 méterről.Persze délután vittem a sört és elosztottuk a vadász részt.

BigBuckHunterDátum: Péntek, 2014.02.28, 18:56 | Üzenet # 367
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
Gratulálok szasza!  smile

ViktorDátum: Szombat, 2014.03.01, 02:28 | Üzenet # 368
Hivatásos vadász
Gratulálok Szasza:)

LaciDátum: Szombat, 2014.03.01, 08:40 | Üzenet # 369
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
Gratulálok :))) Szép volt!!

Hozzáadva (2014.03.01, 07:40)
---------------------------------------------
Tegnap este kint voltam. Rongyig turt vetésszél rengeted nyom , közöttük szép nagyok , de semmi más.

TiborDátum: Szombat, 2014.03.01, 12:35 | Üzenet # 370
Hivatásos vadász
Gratulálok Szasza!
Én is voltam kint tegnap este. 3 szalonkát hallottam. De nem láttam őket.

szaszaDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 16:13 | Üzenet # 371
Hivatásos vadász
Köszönöm szépen!

TiborDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 21:51 | Üzenet # 372
Hivatásos vadász
Ma este jó húzás volt! Láttam 5 szalonkát. Cippogva jöttek.

szaszaDátum: Szombat, 2014.03.08, 15:56 | Üzenet # 373
Hivatásos vadász
Szép napot nálunk most áll a vadászat. A vasak el vannak pucolva pihennek a szekrénybe.

BigBuckHunterDátum: Vasárnap, 2014.03.09, 23:47 | Üzenet # 374
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
Pénteken egy kedves Vadászbarátom meghívásának tettem eleget, vaddisznó vadászatra voltam hivatalos. Hallottam is a disznókat, közel jártak a "tűzhöz", de nem láttam őket. Mindenkinek egy kalappal!

TiborDátum: Szerda, 2014.03.12, 20:37 | Üzenet # 375
Hivatásos vadász
Ma este kimentem szalonkázni, de néhány kacsán kívül semmit sem láttam. Jó holdfény van, érdemes lehet kintmaradni este.

Keresés: