Ki volt vadászni?
|
|
Viktor | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 18:22 | Üzenet # 346 |
 Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 180
Állapot: Offline
| Szia Szasza! Nem lehet, hogy valami rád vetődő fénytől látták a kontúrod? Az zavarta őket? Az én legutolsó esetem egy patak és nádas mellett felállított lesen volt. Olyan ritkán ülnek fel arra a lesre, hogy a disznók közvetlen a les lábánál járnak ki és be vagy 1,5m széles a váltójuk a les bal oldalán pedig egy vizes rét alj. Sötétedéskor hallom a mozgolódást kefe sűrű nádban. Először azt gondoltam a túlsó domboldalról jöttek be az őzek..... de nem így volt egyre erősődödött a mozgolódás röffenések közepette. mindez tőlem 20m-n belül. A szél felőlük fújt. Olyan 10m körül mellőlem egyszer hallom a koca búg-morog minden baja van..... riadót fújt megjegyezvén én ma itt nem lyukasztok disznó bőrt.... úgy eltűntek a nádban hogy egy roppanást nem hallottam utána. Másnap visszamentem sehol nem voltak!!! Magam részéről erre gyanakszom, hogy valahogy megláthatott pedig próbáltam elbújni a les lába mögött. Hozzáadva (2014.01.25, 17:22) --------------------------------------------- Megjött a hó, látom mindenki vadászik, senki sem gépel!! 
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 12:59 | Üzenet # 347 |
 Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Sziasztok! Én sajnos dolgozom de felénk nincs egy deka hó sem.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 23:34 | Üzenet # 348 |
 Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
| Remélem a hétvégén sikerül kijutnom.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 17:23 | Üzenet # 349 |
 Hivatásos vadász
| http://www.lasy.gov.pl/zubr remélem működik a link nézzétek ha tehetitek!! Üdv nektek és kalappal mindenkinek!! ha másként nem megy keressetek rá googleban zubry-online címen!!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2014.01.30, 08:33 | Üzenet # 350 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
| Sziasztok! Tegnap és tegnapelőtt este sikerült kimenni. Tegnapelőtt volt 4 őz és 3 disznót, de a lövés csak pár szőrszálat metszett le a süldő hátáról. :/ Tegnap este pedig még világosban fúj a les mögött a disznó. Azon kívül volt még 4 kis gímbika, egy róka, meg 8 darab süldő. Lövésre nem került sor. Izgalmas két havas este volt. Menjen ki aki tud! Egy kalappal! Üdv Tibor Megtaláltam Viktor! Nagyon jó!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Csütörtök, 2014.01.30, 17:07 | Üzenet # 351 |
 Hivatásos vadász
| Üdv Tibi! Örülök, hogy tetszik! Nem is kell mindig hangoskodni lehet úgy is izgalmas az este!!
|
|
| |
Laci | Dátum: Csütörtök, 2014.01.30, 22:16 | Üzenet # 352 |
 Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Kint voltam de semmi
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Péntek, 2014.01.31, 23:38 | Üzenet # 353 |
 Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Mai este eredménye:
Történet holnap a megfelelő helyen.
|
|
| |
szasza | Dátum: Kedd, 2014.02.04, 20:12 | Üzenet # 354 |
 Hivatásos vadász
| Pénteken etettünk. Este kiültem egy ígéretes szóróra. Kicsit fújt a szél néha kevergett. Sajnos semmit nem láttam csak egy róka ugatott kereste a párját. Sajnos az ónos eső esik, ma még fácán vadászatra sem mentem, de szerintem el is maradt. Hozzáadva (2014.02.04, 19:12) --------------------------------------------- Szép estét! Tegnap este kiültem kicsit később, hátha később indul meg a vad. 20 órakor foglaltam el a leshelyem, és este fél 11 ig kint ültem. Semmi mozgást nem hallottam, és nem láttam semmit sem. Az éjszaka csendjét csak pár róka ugatása törte meg.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2014.02.06, 20:59 | Üzenet # 355 |
Hivatásos vadász
| Ma este voltam kint. Kicsit ködös volt az idő. Láttam 4 süldőt, 4 gímet és 6 őzet. Lövést nem tettem. A hó pont mára olvadt el. Felétek mi a helyzet? Vadászüdv!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2014.02.07, 11:45 | Üzenet # 356 |
 Hivatásos vadász
| Sziasztok. Jó magam C-vágányon vagyok :/
|
|
| |
szasza | Dátum: Vasárnap, 2014.02.09, 13:45 | Üzenet # 357 |
 Hivatásos vadász
| Szép délutánt! Tegnap este kiültem lesre szóróra. Negyed 10 tájékán tőlem olyan 200m re váltott ki egy egyes nagy disznó a réten keresztül ment a szomszédos nádasba. Szép nagy volt elég fürgén szedte a lábait. Nem lőttem rá mert elég mesze volt, meg hát nem is igen állt meg. sajnos a szóróra nem jött semmi így hát 10 óra után haza mentem.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2014.02.09, 15:12 | Üzenet # 358 |
Hivatásos vadász
| Nálunk voltak vendégek. Az egyiknek sikerült lőni egy kis kancsit, egy másik pedig hibázott egyet. Hárman voltak, mind a három hallott disznót, ebből kettő lövéshez is jutott. Az elejtett vadnak természetesen járt a kürtszó! Üdv.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Kedd, 2014.02.18, 13:09 | Üzenet # 359 |
Hivatásos vadász
| Hétvégén nem volt kint senki? Semmi élmény?
|
|
| |
Laci | Dátum: Szerda, 2014.02.19, 21:21 | Üzenet # 360 |
 Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Vasárnap kimentem délelőtt etetni . A szóróm teljesen rommá turva . estére kiültem másik lesre : semmit nem hallottam semmit nem láttam. Ebben az évben nálunk már 8 disznó esett.
|
|
| |