Ki volt vadászni?
|
|
Tibor | Dátum: Péntek, 2014.12.05, 23:05 | Üzenet # 481 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 231
Állapot: Offline
| El vagyok havazva.. Múlt hétvégén egy estére felmentem a Bakonyba, de a nagy köd meghiúsította a vadászatot. Másnap reggel a szóró üres volt, tehát érdemes lehetett volna maradni még... De majd legközelebb Holnap hajtáson kürtölök.
|
|
| |
szasza | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 12:15 | Üzenet # 482 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 155
| Szép napot! senk semerre? Én tegnap előtt este kiültem de csak egy rókát láttam de meguszta a ravazdi.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2015.01.11, 20:27 | Üzenet # 483 |
Hivatásos vadász
| Lementek a társas vadászatok. Kürtölések jól sikerültek. Lassan jönnek a bálok, lehet gyakorolni az indulókat. De a vadászélményekre visszatérve. December 19-én sikerült lőnöm egy kis kocát. Elég mozgalmas este volt. Mindenhonnan jöttek disznók. 3 konda is volt körülöttem. Néhány nappal később elhívtam egy barátomat, első este szarvasokat láttunk, de a lövés elmaradt. Másnap este, még föl sem ültünk a lesre, már rálövettem vele egy őzre, ami sajnos kapott egy horzslövést(másnap sem találtuk meg). Miközben kerestük, az őzet, megugrasztottunk egy kondát, de nem sikerült belőlük terítékre hozni egyet sem. Aztán mielőtt visszaértünk volna a lesre egy rudli szarvas váltott át a nyiladékon, de nem jutott lövéshez vendégem. Így eseményekkel teli vadászatokon voltunk túl, de a "kaland" számára elejtett vad nélkül ért véget. December 27-én hajnalban közreműködtem két disznó elejtésében. Majd 28-án egy barátom meghívásának eleget téve, apróvadazni mentem. Sikerült elejteni életem első mezei nyúlát és nyári lúdját. Nagyon izgalmas vadászat volt. Az avatást természetesen nem hagytuk el 29-én ismét rám mosolygott a szerencse, megint lehetőségem nyílt vaddisznó elejtésére. Egy koca süldő került terítékre. A terítéket édesapám kiegészítette egy koca süldővel, s így zártuk a napot. 31-én záró fácánvadászaton vettem részt. Jó hangulatban telt 2014 utolsó vadászata is. Minden kedves vadásztársnak vadban és élményekben hasonlóan gazdag vadászatokat kívánok!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 21:19 | Üzenet # 484 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Tibi, köszönöm szépen még egyszer a meghívást, valóban nagyon izgalmas élményben volt részem. És ez úton is szeretnék gratulálni neked az elsőkhöz, sajnálom hogy ki kellet hagynom, de örülök a bravúros terítékednek! Remélem csak úgy suhogott az a pálca!
A disznók meg már szerintem rutinból tudják hogy el kell dőlni amikor veled találkoznak, és bízom benne idén is megtartják ezt a szokásukat!
Egy szó mint száz, minden kedves vadász barátomnak vadászatban gazdag 2015-öt kívánok!
|
|
| |
szasza | Dátum: Szerda, 2015.02.11, 13:41 | Üzenet # 485 |
Hivatásos vadász
| Szép napot! Tegnap este mellém állt a vadász szerencse. Történet a disznós topokban.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Szombat, 2015.02.28, 10:24 | Üzenet # 486 |
Hivatásos vadász
| Valaki volt kint vadászni? Én tegnap kiugrottam szalonkát lesni, de nem láttam egyet sem. Idén úgy tűnik később jönnek, mint tavaly. Bár még nincs elkésve
|
|
| |
Laci | Dátum: Hétfő, 2015.03.02, 16:32 | Üzenet # 487 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Péntek este , szombat este semmi:(
|
|
| |
Tibor | Dátum: Hétfő, 2015.03.02, 19:13 | Üzenet # 488 |
Hivatásos vadász
| Szombat este és vasárnap este ismét semmi. De vasárnap legalább egy jót sétáltam Betyárral!
|
|
| |
Laci | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:06 | Üzenet # 489 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Tegnap este arra a lesre ültem ahol Tibi ült. Hatkor mát el is dördült az első lövés a hátam mögött 70 kg- os kansüldő. Nekem semmi. Igaz fél hétkor erős zörgések jöttek a szórón túlról de ki nem jöttek. Majd legközelebb :))
|
|
| |
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:43 | Üzenet # 490 |
Hivatásos vadász
| Jó is az a hely!! Én is voltam kint, szalonkát lesni. Péntek este nem jött semmi, tegnap este egy szalonka és két kacsa jött, ma este pedig láttam 2 Királynőt és még hallottam egyet! Ezek szerint megjöttek. :)))
|
|
| |
Tibor | Dátum: Péntek, 2015.03.13, 20:41 | Üzenet # 491 |
Hivatásos vadász
| Ma este 6 látott és 4 hallott szalonka!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szombat, 2015.03.14, 13:00 | Üzenet # 492 |
Hivatásos vadász
| Nem semmi! Már én is teljes lázban vagyok tőlük...
|
|
| |
szasza | Dátum: Péntek, 2015.05.01, 10:12 | Üzenet # 493 |
Hivatásos vadász
| Szép napot mindenkinek senki nem volt semere sem?
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:58 | Üzenet # 494 |
Hivatásos vadász
| Ma megyek! Egy kalappal mindenkinek aki kint lesz!
|
|
| |
szasza | Dátum: Péntek, 2015.05.22, 09:30 | Üzenet # 495 |
Hivatásos vadász
| Szép estét mindenkinek én is készülök ki. Hozzáadva (2015.05.03, 18:46) --------------------------------------------- Szép estét! Tegnap este kiültem de semmi mozgás nem volt. Pedig nagyon szépen világított a hold, lehet talán ez is baj volt túl világos lehetett, nem tudom. Hozzáadva (2015.05.09, 20:19) --------------------------------------------- Szép estét tegnap este ísmét kimentem de semmi. Felétek mi a helyzet? Hozzáadva (2015.05.22, 09:30) --------------------------------------------- Senki nem volt vadászni?
|
|
| |