Ki volt vadászni?
|
|
Tibor | Dátum: Szombat, 2013.12.28, 22:15 | Üzenet # 331 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 231
Állapot: Offline
| Köszönöm. Ma ismét kimentem lesre. Disznó megint jött, de nem mutatta magát. De láttam egy szalonkát!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2013.12.29, 15:43 | Üzenet # 332 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 180
| Sziasztok. Nekem nem igazán kedvez a szerencse, de főleg a szél ami folyton bezavar. Jól indul aztán vagy elkezd keveregni vagy homlokegyenest megfordul ezzel lehetetlenné téve az estét..... :/ na de majd talán ma! Kalappal mindenkinek!
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2013.12.30, 12:17 | Üzenet # 333 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Szép napot! Hát igen nekem se kedvez a szerencse én is sokat bajlódom a szél miatt. Engem idén elkerültek a disznók rendesen. Mikor lőhettem volna akkor biztosan koca volt kint malacokkal. de sebaj fel a fejjel ez a vadász szerencse.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2014.01.03, 08:55 | Üzenet # 334 |
Hivatásos vadász
| A szél egy igen részrehajló döntő bíró...... tegnap ismét ellenem kezdett fújni, már isten tudja hányadszor.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Péntek, 2014.01.03, 09:18 | Üzenet # 335 |
Hivatásos vadász
| Mostanság velem is gyakran kitol... De tegnap este nálam a köd jött le annyira, hogy 15 méterre láttam csak, így idő előtt véget ért a vadászat.
|
|
| |
szasza | Dátum: Péntek, 2014.01.03, 21:09 | Üzenet # 336 |
Hivatásos vadász
| Szép estét! Ne rég értem be lesvadászatról. Sajnos sok mindent nem láttam csak 6 db őzet. A szél is elkezdett forogni így hát leszálltam.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2014.01.03, 21:17 | Üzenet # 337 |
Hivatásos vadász
| Estét. Ma ismét bekényszerültem...... alkonyattal megindultak a sertések már sokadszor azonos helyükről. Sötétedéssel pedig a szél is elkezdett kavarogni szóval vadászat vége. Kifele jövet pedig megvolt az év első rendőri ellenőrzése!!!
|
|
| |
Laci | Dátum: Péntek, 2014.01.03, 21:32 | Üzenet # 338 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Tegnap kint voltam .Eggyes disznót láttam a vetésen az az erdő fele ballagni de vagy 500-ra esélyem nem volt.ma kiültem oda ahol bement de ma bezavart az eső . Tiszta viz lett az összes cuccom most száritgatok mindent.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 00:03 | Üzenet # 339 |
Hivatásos vadász
| Üdv! Ma este egy kukorica tarlóra ültem ki. Szarvasok, sakálok, rókák, disznó(k) is voltak közvetlen közelemben, de nem láttam őket. Kilencig vártam, aztán összepakoltam és eljöttem. Majd talán holnap több szerencsém lesz. Egy kalappal mindenkinek!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 01:07 | Üzenet # 340 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok. Kitartásomat honorálták az égiek. Ma rám is mosolyogtak. Holnap részletesen írok! Üdv nektek!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 12:45 | Üzenet # 341 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Várjuk a történetet!
|
|
| |
szasza | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 15:01 | Üzenet # 342 |
Hivatásos vadász
| Szia:Viktor gratulálok. Várjuk a történetet.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 16:12 | Üzenet # 343 |
Hivatásos vadász
| Szarvas topikban a rövidke történet és kép.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Szombat, 2014.01.11, 10:21 | Üzenet # 344 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok! Tegnap este voltam kint. Láttam egy rókát, de sajnos el kellett engednem, mert olyan helyen volt, ahonnan nem tudtam volna kihozni, így tovább folytathatta útját. Láttam még 18 db szarvast, és 2 őzet. A disznók nem jöttek. Senki nem jár sehova? Semmi élmény? Üdv a vadásznak!
|
|
| |
szasza | Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 14:26 | Üzenet # 345 |
Hivatásos vadász
| Szép napot! tegnap este kiültem lesre szóróra. Elég jónak ígérkezett a hej a szél is jó volt. Este fél 8 magasságában szöszmötölés a szóró mögötti nádas erdős részen. Hangról ítélve disznók. Pár perc múlva meg is pillantottam a válton 3db fekete csuhást. Szembe álltak velem de még nem jöttek ki a szóróra. Várakoztam. Hirtelen röffenés fújás vissza a nádasba. Pár perc múlva újból látom őket de most kicsivel beljebb de megint nagyon izgatottak voltak valami miatt. Puska a kézbe feszült várakozás. Gyertek márt hát itt a finom kaja. de ők nem tágítanak csak ott állnak és figyelnek meredten. Gondolkodom mit tegyek, céltávcsőbe nem látom jól őket meg szembe is állnak de nem jönnek kifelé.Gondolkodom veszteni vallom nincs megpróbálom rájuk villantok és ha úgy van akkor lövök. hát sajnos lámpa fel és márt ugrottak is.Hát nem tudom mitől voltak olyan izgatottak és nem értem mért nem jöttek ki a szóróra. pedig minden tényező jó volt kaja a szórón szél jó volt felőlük fújt. Ma ismét megpróbálom hátha megnyugodtak kicsit. Pedig a lámpa fénye után messzire nem mentek mert hallottam mikor megálltak és szöszmötöltek tovább de vissza márt nem jöttek.
|
|
| |