Ki volt vadászni?
|
|
Laci | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 19:39 | Üzenet # 316 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 213
Állapot: Offline
| Tele vagyunk Olasz vendéggel. Kacsáznak libáznak apróvadaznak. Remélem lesz már egy kis szünet.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 19:48 | Üzenet # 317 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
| Sziasztok. Nekem még 20.-ig böjt van akkor lesz a nagy téli szünet. 5 hét na majd akkor élhetem ki magam
|
|
| |
szasza | Dátum: Szombat, 2013.12.07, 12:27 | Üzenet # 318 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Szép napot mindenkinek. Tegnap előtt kiültem lesre a szóró meg volt etetve elég sokáig kitartottam de semmi nem jött. Ma reggelre esett egy kis hó.De sajnos márt el is olvadt.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:07 | Üzenet # 319 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 231
| Én is voltam kint ma. Kifelé menet láttam jó 20-25 db szarvast. A lesre felülve a szél el kezdett forogni. Olyan 6 óra környékén jött valami, szerintem disznó, de egyértelműen nem tudtam megállapítani, és ki sem jött, hogy láttam volna. Aztán pedig gímbikák kezdték el bőgni, először azt hittem, hogy csak rosszul hallok, de nem... Normális bőgést csináltak és rendesen verekedtek is. Disznókat, sakálokat és rókát is hallottam, de nem láttam őket. A hold szépen sütött, jó lővilág volt. Egy kalappal mindenkinek!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2013.12.13, 02:03 | Üzenet # 320 |
Hivatásos vadász
| Tiszteletem. Mi a helyzet Urak??!! Mindenki sztenderen sehol semmi történés, téma, megoszthatnék??!!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Péntek, 2013.12.13, 12:45 | Üzenet # 321 |
Hivatásos vadász
| Nem tudok kimenni... Talán holnap este. Jó hold is van, de nincs tarló már sehol, kicsi az esély,hogy elkapom őket, ha kimegyek késő este valahova. Arról nem is beszélve, hogy cserkelni nem nagyon tudok az erdőben, mert a megfagyott leveleken és füvön elég nehéz halkan belopni akármit.:(
|
|
| |
szasza | Dátum: Szombat, 2013.12.14, 22:35 | Üzenet # 322 |
Hivatásos vadász
| Szép estét mindenkinek. Nem rég értem haza az esti lesvadászatból. sajnos ma sem jött semmi sem. kifelé jövet láttam a kocsi fényénél 3 db őzet.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Hétfő, 2013.12.23, 08:46 | Üzenet # 323 |
Hivatásos vadász
| Jó reggelt! Az elmúlt 3 vadászat eredménye nullás!!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Hétfő, 2013.12.23, 15:27 | Üzenet # 324 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Tegnap, illetve ma reggel kint voltam vadászni. Egy nagyon kedves barátom meghívásának tettem eleget, aki csodás helyekre kalauzolt a két nap alatt. Tegnap este egy szóróra ültünk fel, ám a disznók valahol másol jártak, így szépen csendben telt el az idő. Ma reggelre egy fácánvadászatot terveztünk egy ugyancsak ígéretes területrészen. A lövéseket illetően sajnos eléggé amatőr megoldást választottam, a felröppenő két kakasra egy duplát, illetve egy egyes lövést engedtem el, viszont mindezek ellenére egyikőjük sem akart leesni. Így hát sajnos eredménytelenül, de annál több élménnyel és tapasztalattal tértem haza.
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2013.12.23, 18:11 | Üzenet # 325 |
Hivatásos vadász
| Szép estét. tegnap nálunk is társas vadászat volt 6 db fácán esett. Én egyre lőttem rá de az is messze volt. Este kiültem lesre de semmi a disznók elkerültek. Ma este megpróbálom újra. aztán az ünnepek alatt úgy is pihenő.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Hétfő, 2013.12.23, 23:20 | Üzenet # 326 |
Hivatásos vadász
| Én is voltam kint, de semmi nem volt. Az ünnepek alatt én is hagyok szusszanásnyi időt a vadnak! Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Kedd, 2013.12.24, 08:48 | Üzenet # 327 |
Hivatásos vadász
| Jó reggelt. Tegnap délelőtt úgy tíz óra magasságában gondoltam egyet és kimentem körbejárni etetni. Már épp az utolsó két szórónál jártam mikor az úton velem szembe valami elkezdett futni de mintha puskából lőtték volna ki. Gondoltam magamban egy nyúl erre kitér balra a búzaföldre. A nyúl átváltott valami mássá valami barnás tömzsi testű lénnyé mozgása kutyára utaló valamire /hosszú farkat nem láttam, szerintem róka kilőve/ lehet, hogy süldő sakál volt???!!! Ezen agyalva gurulok Ivannal mikor az erdő túl oldalán szántón, ami egyben határunk is úttal szegélyezve, kisétál két hatalmas bika !!!!! Mindez délben... rendesen meglepődtem.... kipattantam kocsiból elszaladtam a lesig persze adrenalin ekkor már plafont veri a fejemben. Reméltem a lesről látom merre mozognak. De nem, mert egy enyhébb púp van a tőlem balra eső búzavetésen. Annak a túl oldala ismét határ és fedezéket nyújtó erdő. Le a lesről és irány a vetés mire felértem a púpra már sehol sem voltak. Délután-estére visszamentem Pár őzet láttam és a sötétséggel együtt 10-20 perc alatt olyan köd szállt alá, hogy 10m-t nem lehetett látni!! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!! Hozzáadva (2013.12.24, 07:48) --------------------------------------------- Ja azt el is felejtettem!! Láttam egy barkás bakot már most a füle közepéig ért a barka alatt megbújó új agancs!!
|
|
| |
szasza | Dátum: Kedd, 2013.12.24, 12:51 | Üzenet # 328 |
Hivatásos vadász
| Tegnap este én is kiültem de sajnos akkor köd lett hogy a szórót sem láttam. Így hát kellemes ünnepeket Kívántam az erdőnek és a vadaknak majd szép csendben haza ballagtam. kellemes karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek és a családjának is.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Péntek, 2013.12.27, 21:30 | Üzenet # 329 |
Hivatásos vadász
| Ma sikerült kimenni délelőtt kicsit fácánozni. Mindjárt az elején ugrasztottam egy rókát, de lövéshez nem jutottam, majd később láttam megint, de akkor már messze volt. Összesen láttam 4 kakast, meg 7 tyúkot és egy rókát. 3 lövést tettem, amiből 2 talált, de sajnos csak egyet tudtam föl venni, mert egy szárnyazott kakast nem találtunk meg. Este lesre is kiültem, nem láttam semmit, de ott voltak a disznók mellettem, és a sakálok valamint a rókák szintén tudatták jelenlétüket. Egy kalappal mindenkinek!
|
|
| |
szasza | Dátum: Szombat, 2013.12.28, 18:46 | Üzenet # 330 |
Hivatásos vadász
| Szia:Tibor! Gratulálok Én ma nyúl vadászaton voltam, Többit a nyúl címszó alatt.
|
|
| |