Ki volt vadászni?
|
|
Tibor | Dátum: Kedd, 2013.10.01, 12:09 | Üzenet # 241 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 231
Állapot: Offline
| Nálunk aki késik, az nem vehet részt a vadászaton. Szerintem ez korrekt is! Amúgy ha valakinek nincs ideje vagy pénze (mondjuk lőszerre), akkor nem kell elmennie vadászni. De lehet, hogy csak én vagyok furán nevelve...
|
|
| |
Viktor | Dátum: Kedd, 2013.10.01, 12:45 | Üzenet # 242 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 180
| Az egyértelmű. Legalább egy fél órával 20 perccel előbb azért illik ott lenni. Pénzre szerintem nincs gondjuk egyszerűen a mentalitás a probléma okozója. Na de beszéljünk inkább amiről a topik szól. Valakinél valami aktuális? Nekem még még hét végig nélkülöznöm kell.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Kedd, 2013.10.01, 18:25 | Üzenet # 243 |
Hivatásos vadász
| Talán hétvégén ki tudok menni. Addig csak gondolatban tudok vadászgatni.
|
|
| |
Laci | Dátum: Csütörtök, 2013.10.03, 06:29 | Üzenet # 244 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Tegnap este kiültem a szokásos lesre, hátha.Még mindig nagy a takarás de már vágják a napraforgót meg a kukoricát. Szorulnak mostmár befele az erdőbe a serték. Ez a lesház az erdő egy eldugottabb részében van.Már az erdő szélén lerakom a kocsit és gyalog cserkelek. Tegnap eső volt ha nem is sok de a nyomokat szépen kiadja. Találok is mindenfélét. 6 órára elhelyezkedem.keresőtávcső elő azzal beljebb is látok az erdőbe. Ahogy lesekszem a távcsőbe egy agancs kerül huuuuu ott a bika. A szórón tul van egy szénatartó az most üres igy át lehet rajta látni. Na e mögött áll a bika. Próbálom birálni merthogy mindenféle ágak meg szénataró van közöttünk. Ugy tünik olyan 3-4 kg közötti valahol nézem még egy picit aztán távcső le puska föl és keresem. De csak keresem, keresem mert sehol nincs. Ennyi volt. Később a mellettem lévő sürüben őz riszt hosszan, felém igyekszik ahogy hallom. Akkor ez meg disznó elől fut. Várok szorgalmasan hallom is a kondát közeledni de nem jönnek ki a sürüből majd előre elcsörtetnek, pedig szembe fúj a szelem nem érezhettek meg. Lassan rám,sötétedik meg az erdőbe hamarább is sötét lesz. Leszállok bezárom a lest és irány az autó. Az idén még nem álltam ilyen közel a bikalövéshez. Na de majd ma este........
|
|
| |
Viktor | Dátum: Csütörtök, 2013.10.03, 07:53 | Üzenet # 245 |
Hivatásos vadász
| Jó Reggelt! Egy kalappal!! Ma reggel megérkezett az idei ősz-tél első jele. Fagyott az éjjel. Minden csupa dér!!!!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2013.10.03, 13:03 | Üzenet # 246 |
Hivatásos vadász
| Egy kalappal!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Csütörtök, 2013.10.03, 17:47 | Üzenet # 247 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Szart a tarisznyába Laci!
|
|
| |
Laci | Dátum: Péntek, 2013.10.04, 13:57 | Üzenet # 248 |
Hivatásos vadász
| A tegnapelőtti szeles időben szerintem meg fáztam úgy hogy boros tea.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Péntek, 2013.10.04, 20:12 | Üzenet # 249 |
Hivatásos vadász
| Jobbulást!
|
|
| |
Laci | Dátum: Szombat, 2013.10.05, 08:17 | Üzenet # 250 |
Hivatásos vadász
| köszönöm szépen
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2013.10.06, 13:46 | Üzenet # 251 |
Hivatásos vadász
| Jó nagyot. Tegnap reggel hazaértem. Napközben csináltunk egy kört. Sok fele nekiálltak aratni a kukoricát. Este egy ilyen földre mentem egy darabig elég jó volt a szél a legközelebbi őzek mert volt sok 20-30m re csipegettek körülöttem. Aztán a szél megmakacsolta magát elkezdett kavarogni aztán megfordult. Ott disznó nem volt addig legalább is. Így elmentem egyet sétálni Aztán megint makacskodni kezdett a szél így aztán hamar olyan fél 10 körül véget is ért az este. Ma reggel ismét visszatértem de ismét csak őzek voltak. Este folytatás.
Üdv Nektek
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Vasárnap, 2013.10.06, 14:06 | Üzenet # 252 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Várjuk a folytatást! Egy kalappal!
|
|
| |
szasza | Dátum: Vasárnap, 2013.10.06, 20:25 | Üzenet # 253 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Szia:Laci! Kalappal jobban vagy márt? Használt a boros tea? Hozzáadva (2013.10.06, 20:23) --------------------------------------------- Szia: Viktor! Kalappal az estéhez. Hozzáadva (2013.10.06, 20:25) --------------------------------------------- Szia:Tibor! nem vagy furán nevelve az úgy etikus ha valaki elkésik az ne vadászon max álljon be hajtónak puska nélkül.
|
|
| |
Laci | Dátum: Hétfő, 2013.10.07, 21:27 | Üzenet # 254 |
Hivatásos vadász
| Igen köszönöm már sokkal jobban ugyannyira hogy ki is mentem másodmagammal de semmi. Dehát nem is csoda mikor odajöttek a napraföldre amit kürbeültünk kombányolni de csak a szélét aztán otthagyták!!!! Összepakoltunk és eljöttünk. mikor kimentünk hírük sem volt sehol!! Hab a tortán , hogy páromnak olyan les jutott emiben le volt szakadva az ülőke deszkája. Csak a padlóra sikerűlt leűlnie vagy térdelt ha ki akart látni hmmmmm... Hozzáadva (2013.10.07, 21:27) --------------------------------------------- Ennyire kevesen olvassák a fórumot????? Azóta sem jelentkezett senki !!!!!! Csak mi négyen öten vagyunk ilyen mániás vadászok??????
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2013.10.07, 21:49 | Üzenet # 255 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Szia.Laci! hát elég kevesen írogatunk itt a fórumon.
|
|
| |