Szerda
2025.01.15
11:35
Belépés
Mini-chat
A nap képe
Holdfázis
Zene

Vad és Vadászat

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Ki volt vadászni?
LaciDátum: Szerda, 2013.09.25, 21:36 | Üzenet # 226
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 213
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hááát nem tudom,dehogy ha nekem lett volna ilyen lehetőségem ráadásul ilyen feltételekkel hmmmm:)))

Hozzáadva (2013.09.25, 21:36)
---------------------------------------------
Délután meglátogattam mind a 2 szóróm vittem rá gyümölcsöket ugy 30-40 kg ot  szoktam kapni egy zöldséges barátomtól 2-3 naponta ezeket mindig kiviszem valameikre. Vegyes ez salátalevél barack paradicsom káposzta meg ami van épp.Bevallom ,hogy szarvast várok rá, mert valami elpusztitja a kirakott dolgokat az biztos.

ViktorDátum: Csütörtök, 2013.09.26, 15:27 | Üzenet # 227
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
Hali. Ez egy nagyon jó ötlet. Ha van rá mód simán ki kell vinni, Szerintem az ínyencségeknek a sertés sem áll ellent. Bármi beeshet rá!!!! Azon agyalok veszek egy két mázsa silót és azt viszem ki. így mivel havonta egyszer vagyok otthon és elvétve kerül rá rajtam kívül a vadászmester jóvoltából kukorica jobban a környéken tudnám őket tartani. Üdv

BigBuckHunterDátum: Csütörtök, 2013.09.26, 16:13 | Üzenet # 228
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
Én egész nyáron csak barackot és almát vittem ki. Úgy ették a disznók mint a cukrot... biggrin

TiborDátum: Csütörtök, 2013.09.26, 19:47 | Üzenet # 229
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
Nem rossz ötlet egyik sem! Én is próbáltam ezeket valamint az almamontot és a törkölyt is. Tapasztalatom szerint a kukoricasiló, almamont párosnál nem nagyon van jobb. biggrin

LaciDátum: Péntek, 2013.09.27, 14:16 | Üzenet # 230
Hivatásos vadász
öltözködöm és kifele. a szóró mögött vágják a kukoricát.

ViktorDátum: Péntek, 2013.09.27, 15:46 | Üzenet # 231
Hivatásos vadász
Kalappal!! Tartóztass le valami sertést!! smile

LaciDátum: Szombat, 2013.09.28, 11:09 | Üzenet # 232
Hivatásos vadász
Csak hallottam a vonulást de látni nem láttam őket:(((((

ViktorDátum: Szombat, 2013.09.28, 14:37 | Üzenet # 233
Hivatásos vadász
lehet megérezték a sima bőrű jelenlétét és jobbnak látták ha angolosan távoznak! smile Félre tréfát majd legközelebb!!! Nem tudtál elébük kerülni?

LaciDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 07:56 | Üzenet # 234
Hivatásos vadász
Esélyem nem volt. Jó széllel ültem. Csak ök nem arra mentek. Annyira sűrű az erdő alja hogy lehetetlen látni valamit ,csak ha kijönnek a nyiladékra. A nyiladékon van a szóró is. Sok malac esett már itt. Frekventált helynek minősül. Ahogy nézegettem a beírókönyvet az jutott eszembe, miért is nem lehet "macskakörmözni" merthogy az egész lapon csak az én nevem szerepel!

ViktorDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 09:55 | Üzenet # 235
Hivatásos vadász
Nálatok is ennyire aktív a társaság? Nálunk vagyunk 18-an ebből kb öten vagyunk aktívak.

LaciDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 10:30 | Üzenet # 236
Hivatásos vadász
Ugyan ez a felállás. Majd ha apróvadvadászat jön akkor a fele megjelenik a társaságnak.Tavaly volt olyan tag aki egyszer sem volt kint vadászni. A tagdijat átutalja és ennyi.De lehet mesélni fünek fának, hogy tag vagyok! De minek!

Hozzáadva (2013.09.29, 10:30)
---------------------------------------------
Néz be a hirdetési oldalakba. 5-6 e Ft egy kiülés, Én ingyen kínáltam még sem kell senkinek sem!!  Hát igy van ez.

BigBuckHunterDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 12:26 | Üzenet # 237
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
Bár csak közelebb laknék!  sad

ViktorDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 13:55 | Üzenet # 238
Hivatásos vadász
Nálunk apróvadazáson is max 5-7 puska van semmi több!! Tavaly még vendéget is úgy lehetett hívni, hogy mi fizettünk azért, hogy egy barát kiülhessen..... erre lehet gombot varrni. idén meg meg van szabva, hogy 10 alkalommal lehet vendéget hívni. De hát lustából van itt is elég. Ha nem az ország másik fele lenne engem sem tartana vissza semmi!!

TiborDátum: Hétfő, 2013.09.30, 20:46 | Üzenet # 239
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
Megváltozott az ember másikhoz való viszonya. Sok helyen a régi "csapatépítő" társadalmi munkák megszűntek, inkább fizetnek a kiváltásáért. A főzőcskezős összejöveteleken nincs teltház. Ha valaki mégis veszi a fàradságot és tart-szervez egyet, annyival nem tisztelik meg, hogy elmennek legalább benézni...
Idén ezt tapasztalatam több helyen is. wink
Laci köszönöm lehetőséget! Kicsit messze van, de ha később is van lehetőség elmenni hozzád, lehet, hogy élnék vele. smile

ViktorDátum: Hétfő, 2013.09.30, 21:25 | Üzenet # 240
Hivatásos vadász
Pontosan! Pedig az ilyen programok jó csapat építő, összetartást segítő események. Épp úgy mint a társaságon belüli apróvadazások. Nálunk nem egyszer volt olyan hogy már rég vége volt az eligazításnak akkor esik be az illető. Meg menet közben benyögi és kérdezi szó szerint a vadászmestert "mikor végzünk mert neki délre haza kéne menni" kérdem én minek megy el ha nem marad végig. Sőt hozzáteszem az elnökünk el sem jön. Mondván Ő ilyen emberekkel nem jelenik meg....  vagyunk páran az az 5-6 fő aki próbál cselekedni összetartani a többiről inkább szó sem essék....

Keresés: