Ki volt vadászni?
|
|
Laci | Dátum: Szerda, 2013.09.25, 21:36 | Üzenet # 226 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 213
Állapot: Offline
| Hááát nem tudom,dehogy ha nekem lett volna ilyen lehetőségem ráadásul ilyen feltételekkel hmmmm:))) Hozzáadva (2013.09.25, 21:36) --------------------------------------------- Délután meglátogattam mind a 2 szóróm vittem rá gyümölcsöket ugy 30-40 kg ot szoktam kapni egy zöldséges barátomtól 2-3 naponta ezeket mindig kiviszem valameikre. Vegyes ez salátalevél barack paradicsom káposzta meg ami van épp.Bevallom ,hogy szarvast várok rá, mert valami elpusztitja a kirakott dolgokat az biztos.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Csütörtök, 2013.09.26, 15:27 | Üzenet # 227 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
| Hali. Ez egy nagyon jó ötlet. Ha van rá mód simán ki kell vinni, Szerintem az ínyencségeknek a sertés sem áll ellent. Bármi beeshet rá!!!! Azon agyalok veszek egy két mázsa silót és azt viszem ki. így mivel havonta egyszer vagyok otthon és elvétve kerül rá rajtam kívül a vadászmester jóvoltából kukorica jobban a környéken tudnám őket tartani. Üdv
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Csütörtök, 2013.09.26, 16:13 | Üzenet # 228 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
| Én egész nyáron csak barackot és almát vittem ki. Úgy ették a disznók mint a cukrot...
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2013.09.26, 19:47 | Üzenet # 229 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
| Nem rossz ötlet egyik sem! Én is próbáltam ezeket valamint az almamontot és a törkölyt is. Tapasztalatom szerint a kukoricasiló, almamont párosnál nem nagyon van jobb.
|
|
| |
Laci | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 14:16 | Üzenet # 230 |
Hivatásos vadász
| öltözködöm és kifele. a szóró mögött vágják a kukoricát.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 15:46 | Üzenet # 231 |
Hivatásos vadász
| Kalappal!! Tartóztass le valami sertést!!
|
|
| |
Laci | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 11:09 | Üzenet # 232 |
Hivatásos vadász
| Csak hallottam a vonulást de látni nem láttam őket:(((((
|
|
| |
Viktor | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 14:37 | Üzenet # 233 |
Hivatásos vadász
| lehet megérezték a sima bőrű jelenlétét és jobbnak látták ha angolosan távoznak! Félre tréfát majd legközelebb!!! Nem tudtál elébük kerülni?
|
|
| |
Laci | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 07:56 | Üzenet # 234 |
Hivatásos vadász
| Esélyem nem volt. Jó széllel ültem. Csak ök nem arra mentek. Annyira sűrű az erdő alja hogy lehetetlen látni valamit ,csak ha kijönnek a nyiladékra. A nyiladékon van a szóró is. Sok malac esett már itt. Frekventált helynek minősül. Ahogy nézegettem a beírókönyvet az jutott eszembe, miért is nem lehet "macskakörmözni" merthogy az egész lapon csak az én nevem szerepel!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 09:55 | Üzenet # 235 |
Hivatásos vadász
| Nálatok is ennyire aktív a társaság? Nálunk vagyunk 18-an ebből kb öten vagyunk aktívak.
|
|
| |
Laci | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 10:30 | Üzenet # 236 |
Hivatásos vadász
| Ugyan ez a felállás. Majd ha apróvadvadászat jön akkor a fele megjelenik a társaságnak.Tavaly volt olyan tag aki egyszer sem volt kint vadászni. A tagdijat átutalja és ennyi.De lehet mesélni fünek fának, hogy tag vagyok! De minek! Hozzáadva (2013.09.29, 10:30) --------------------------------------------- Néz be a hirdetési oldalakba. 5-6 e Ft egy kiülés, Én ingyen kínáltam még sem kell senkinek sem!! Hát igy van ez.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 12:26 | Üzenet # 237 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Bár csak közelebb laknék!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 13:55 | Üzenet # 238 |
Hivatásos vadász
| Nálunk apróvadazáson is max 5-7 puska van semmi több!! Tavaly még vendéget is úgy lehetett hívni, hogy mi fizettünk azért, hogy egy barát kiülhessen..... erre lehet gombot varrni. idén meg meg van szabva, hogy 10 alkalommal lehet vendéget hívni. De hát lustából van itt is elég. Ha nem az ország másik fele lenne engem sem tartana vissza semmi!!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Hétfő, 2013.09.30, 20:46 | Üzenet # 239 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
| Megváltozott az ember másikhoz való viszonya. Sok helyen a régi "csapatépítő" társadalmi munkák megszűntek, inkább fizetnek a kiváltásáért. A főzőcskezős összejöveteleken nincs teltház. Ha valaki mégis veszi a fàradságot és tart-szervez egyet, annyival nem tisztelik meg, hogy elmennek legalább benézni... Idén ezt tapasztalatam több helyen is. Laci köszönöm lehetőséget! Kicsit messze van, de ha később is van lehetőség elmenni hozzád, lehet, hogy élnék vele.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Hétfő, 2013.09.30, 21:25 | Üzenet # 240 |
Hivatásos vadász
| Pontosan! Pedig az ilyen programok jó csapat építő, összetartást segítő események. Épp úgy mint a társaságon belüli apróvadazások. Nálunk nem egyszer volt olyan hogy már rég vége volt az eligazításnak akkor esik be az illető. Meg menet közben benyögi és kérdezi szó szerint a vadászmestert "mikor végzünk mert neki délre haza kéne menni" kérdem én minek megy el ha nem marad végig. Sőt hozzáteszem az elnökünk el sem jön. Mondván Ő ilyen emberekkel nem jelenik meg.... vagyunk páran az az 5-6 fő aki próbál cselekedni összetartani a többiről inkább szó sem essék....
|
|
| |