Szia Viktor, először is gratulálok a komához. Ha a fórumra akarod feltölteni, akkor ennek útja és módja itt pontosan le van írva: http://bbhlodge.ucoz.hu/forum/61-51-1
Ha meg a fotóalbumokhoz a teríték fotók közé, akkor:
Fotóalbumok -> Fotó hozzáadása (jobb fölső sarok) -> a többi meg értelemszerűen.
Sziasztok köszönöm nektek! Természetesen koma topikjába szeretném tölteni. mindjárt meg is próbálom. Igen elég későn meg is lepődtem rajta mikor váltani láttam őket és nem is a kukoricából a sűrűbe hanem fordítva.
Sziasztok! Ma hajnalban kimentem cserkelni, A fény jöttével megjelent 2 hancúrozó süldő. Körülbelül 200-210m -re. Takarás hiánya miatt közelebb nem tudtam menni. Így onnan próbáltam meg. Alá lőttem a megcélzottnak. :/.
Hozzáadva (2013.09.09, 10:24) --------------------------------------------- Megjött az eső, estére támadás ismét.
Dombtetőn voltam bokrok és fák takarásában. A mögöttem lévő kukorica már szőke. Kiszáradt, ropogós, sárga gaz az egész domboldal én meg zöldben, fény pedig már megvolt simán kiszúrtak volna szerintem akármennyire is elvoltak egymással. Majd máskor. Sebzés nem volt ami a legfontosabb úgyhogy csak tanult valamit serte barátunk meg én is. Üdv
Szia:Viktor! Tegnap előtt este kiültem kukorica tábla mellé. Később kicsit megeredt az eső de el állt. Bíztam is benne, hogy megmozdulnak, de semmi. Még egy tőrést sem hallottam a táblából.Nem tudom merre járnak.
Most, hogy otthon voltam többet ültem a nivaban mint otthon a kanapén :D. mondjuk azért felén kicsit felélénkült a helyzet. Ilyenkor lehetne jogosan feltenni a kérdést!!! Akarnak-e egyáltalán lőni?? :/