Ki volt vadászni?
|
|
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2014.05.25, 22:45 | Üzenet # 406 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 231
Állapot: Offline
| Köszönöm! Ma lőttem disznót, történet a disznós topikban hamarosan!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2014.05.25, 23:51 | Üzenet # 407 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 180
| Szép élmények én meg csak olvasok Gratulálok itt is a sertéshez. A történetet várom!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Kedd, 2014.06.03, 23:22 | Üzenet # 408 |
Hivatásos vadász
| Kösz. Ma este voltam kint, egy őz, egy nyúl, meg hallottam disznót köhögni a sűrűben, de ezen kívül semmi. Senki nem volt kint mostanság?
|
|
| |
Tibor | Dátum: Szombat, 2014.06.07, 01:12 | Üzenet # 409 |
Hivatásos vadász
| Most jöttem meg az esti "őrjáratból". Egy árpa és egy kopaszbúza mellé ültem. Szürkületben jött egy róka, de nem tudtam rálőni, mielőtt lelépett volna. Utána a távolban két szarvas lépkedett a szójaföldön. Tizenegykor leszálltam és még egy búzát meglestem. Találtam benne egy disznót, de hirtelen eltűnt. A búza melletti szóján láttam három szarvast. Aztán a hátam mögül nagy csörtetést hallottam, majd elcsöndesedett. Két perccel később köhög a disznó, és látom, hogy egy nagyobb konda vonul tőlem olyan 180 méterre. Messze voltak, nem akartam a lőbotról odalőni. Közelebb loptam magam hozzájuk, de eltűntek a repcében. Hallottam őket bent a repcében, de pár perc múlva eltűntek... A másik disznó viszont a búza melletti fasorban recsegett, majd kijött a búzába, de nem láttam, csak a susogás hallatszott. Az idő viszont lejárt, mert éjfélig voltam beirva, így ott kellett hagynom őket. Majd legközelebb! Kalappal mindenkinek!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szombat, 2014.06.07, 19:04 | Üzenet # 410 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 478
| Ej ha ezek szerint nincs hány a disznókból! Szép élmény lehetett.
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2014.06.09, 11:38 | Üzenet # 411 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Szép napot mindenkinek. Tegnap este kiültem leskelődni kicsit de csak egy rókát láttam de messze volt, így hát nem tudtam rálőni. Bedig a nővekvő holdnál nagyon jó látási viszonyok voltak. Fél 12 körül leszáltam és haza mentem.
|
|
| |
Laci | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 20:53 | Üzenet # 412 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Meleg van . Sehova a hüvös szobából! Jövő hét végén jön a kutfuró és a frekventált helyeken lévő dagonyák mellé kutat furatunk. Nagyon meleg nyár elé nézünk szerintem meg fog látszani az állományon! Na meg arrol nem is beszélve , hogy a környékről oda fogjuk vele csalni az összes vadat!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2014.06.12, 16:26 | Üzenet # 413 |
Hivatásos vadász
| Az biztos, nálunk itatógödröt ástak, és abban még szárazság idején is van víz. Sokat jelent, ha mindig talál benne vizet a vad.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Szombat, 2014.06.14, 07:19 | Üzenet # 414 |
Hivatásos vadász
| Nálunk sóherek...... részleteket meg majd mesélek... Kalappal mindenkinek.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Péntek, 2014.06.20, 08:57 | Üzenet # 415 |
Hivatásos vadász
| Tegnap este cserkeltem egy kicsit, de semmibe nem botlottam bele. Szép este volt, még szúnyog is alig röpködött. Felétek aratnak már?
|
|
| |
Laci | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 08:07 | Üzenet # 416 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Nem a szúnyog a nagyobb gond hanem a kullancs!! Minden vadászat után begyűjtök 1-2 darabot , habár közben is sepregetem magamról lefele. Igen lassan aratnak nálunk is. De majd meg fogjátok látni . Megyek telehúzom az itatókat.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 08:22 | Üzenet # 417 |
Hivatásos vadász
| Remélem! Hajrá, jó munkát!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2014.06.22, 10:22 | Üzenet # 418 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok. Lassan ott tartok, hogy nem tudom melyik végén kell megfogni a puskát....... véget nem érő herce-hurca már nagyon unom. Kalappal mindenkinek! A találkozó is lassan eljön!!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Vasárnap, 2014.06.22, 11:57 | Üzenet # 419 |
Hivatásos vadász
| Lassan jön! De begyorsulhatna az idő.
|
|
| |
szasza | Dátum: Péntek, 2014.06.27, 20:41 | Üzenet # 420 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Tegnap este kiültem leskelődni. Fél 10 körül egy süldő róka portyázott a rét szélén vesztére. Lövésem utánna semmi sem jött fél 12 kor leszáltam és haza mentem. Nálunk elég sok a szunyog és persze a kulancs is.
|
|
| |