Ki volt vadászni?
|
|
szasza | Dátum: Szerda, 2013.06.12, 13:49 | Üzenet # 106 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 155
Állapot: Offline
| Sziasztok: Ma kimentem körül nézni hát a víz már apad, de sajnos egyre nagyobb területet öntött el a belvíz. Kicsit lesújtó a látvány. Nálunk most áll a vadászat. Két szórót néztem meg hát elég jól meg van dolgozva.
|
|
| |
Laci | Dátum: Szombat, 2013.06.15, 18:58 | Üzenet # 107 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Nagy a sár megint nyom semmi.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Vasárnap, 2013.06.16, 16:08 | Üzenet # 108 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
| Tegnap este megint voltam kint. Egy búza szélén leskelődtünk, nem messze egy eperfától. Két őzbak jött csipegetni az édes gyümölcsből, de a disznók sajnos elkerültek minket. Majd legközelebb!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Kedd, 2013.06.18, 12:00 | Üzenet # 109 |
Hivatásos vadász
| Tegnap este ismét kijutottam. Ezekre a helyekre vártam a sertésbandát:
Sajnos a disznók elkerültek engem tegnap este, de nem panaszkodom, ettől függetlenül kellemes estém volt. A meseszép tájak és a csodálatos naplemente kárpótolt érte.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Kedd, 2013.06.18, 18:53 | Üzenet # 110 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
| Szép környezet! Tegnap én is voltam kint, de lövéshez nem jutottam. Láttam egy tavalyi ünő borjút és egy sutát. Nem nagyon járnak a disznók a búzatáblákba. Pedig jócskán sárgul már.. Felétek mi a helyzet ezzel?
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Kedd, 2013.06.18, 19:11 | Üzenet # 111 |
Hivatásos vadász
| Én az elmúlt napokban az ország több különböző pontján is voltam vadászni, és mindenhol hasonló tapasztalatokkal gyarapodtam: a disznó még nem megy a búzába. Sok helyen még nem az igazi a gabona, meg egyébként is most ott van neki minden más, főként az eredi eper. Talán 1 hét, talán 2, de előbb utóbb majd beindulnak a búzák is. Mindenesetre szerintem a következő teliholdkor már érdemes lesz leskelődni! Mindenkinek egy kalappal!
|
|
| |
Laci | Dátum: Szerda, 2013.06.19, 19:08 | Üzenet # 112 |
Hivatásos vadász
| De de felénk már tapossa a búzát rendesen. Tegnap kiültem ha nem lenne Termacellem hát bizony megettek volna a szunyik. Még világosban elvonult a les előtt lévő árokba a konda , de a sűrűség miatt nem tudtan igazoltatni őket. A kökény miatt csak hallottam de nem láttam semmit. Átszóltam a cimborának , hogy felé mennek de őt meg elkerülték. 11 -kor leszálltunk vége ennyi.Ma meg majd megsűlök , sehova nem megyek!
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2013.06.20, 10:25 | Üzenet # 113 |
Hivatásos vadász
| Itt is borzasztó meleg van... 8-kor még félpucéran kellene ülni a lesen, csak akkor megennének a szúnyogok!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 12:25 | Üzenet # 114 |
Hivatásos vadász
| Tegnap este itt vártam a disznókat, de az időjárás sajnos hazazavart...
|
|
| |
Laci | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 20:59 | Üzenet # 115 |
Hivatásos vadász
| Megint sok a víz , meg a sár.Majd ha szárad akkor most nagy mutatvány kijutni.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Szombat, 2013.06.29, 09:32 | Üzenet # 116 |
Hivatásos vadász
| Nálunk nem olyan rosszak az utak. Jövő héten megyek föl a Bakonyba búzát őrizni. Vendéglátóm azt mondta, hogy nagyon disznó van. Remélem látok majd egyet-kettőt!
|
|
| |
szasza | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 16:13 | Üzenet # 117 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 155
| Sziasztok: Tegnap este kiültem, búza föld mellé de semmi mozgás nem volt. Nem tudom merre vannak a serte vadak. De szúnyog az volt rengeteg.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Szerda, 2013.07.03, 15:57 | Üzenet # 118 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
| Holnap irány haza!! Péntek napfelkelte már a területen talál!!!
|
|
| |
Laci | Dátum: Szerda, 2013.07.03, 20:42 | Üzenet # 119 |
Hivatásos vadász
| Tegnap este 7-re értem ki a lesre. 9 körűl óriási őzrisztások mellettem de a sűrűség miatt semmit nem láttam.
|
|
| |
Csabi96 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 03:31 | Üzenet # 120 |
Erdőjáró
Üzenetek: 7
| Sziasztok!
Sajnos a mi területünk 80%-t repce borítja, így szinte csak a legelőn és a lucernán tudunk vadászni. Szörnyű egy helyzet, sose volt még ilyen. Nemsokára lemegy a repce, akkor végre kinyílik a "kapu" !
Nagyon régen láttunk disznót, már jó lenne lőni egyet. Másrészt meg végre szeretnénk megtudni, hogy megérte-e átváltani az RWS UNI Classicra! Lőttünk rá disznóra nem olyan rég, de messze is volt, így szinte csak dobált lövések voltak. Lassan ez a helyzet megoldódik.
|
|
| |