Ki volt vadászni?
|
|
szasza | Dátum: Szerda, 2013.08.07, 11:25 | Üzenet # 151 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 155
Állapot: Offline
| Sziasztok: Viktor jöhetnek a felhők és az eső is mert már felénk kiszárad minden lassan a Duna is. Pedig tavasszal volt bent víz rendesen. Kalappal mindenkinek.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Csütörtök, 2013.08.08, 16:41 | Üzenet # 152 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
| Odaért már az enyhülés??!!
|
|
| |
szasza | Dátum: Péntek, 2013.08.09, 09:43 | Üzenet # 153 |
Hivatásos vadász
| Szia: Viktor! Még nem, ma kora estére ígérik a szakemberek. Legalábbis ide hozzánk Kisalföldre. Tegnap este kiültem, de sajnos megint elkeserítő volt a látvány. Kukorica föld mellé ültem kettő közt volt egy tarló. Semmit nem láttam és hallottam. Igaz nagyon meleg volt csak a vérszívók hada támadott. Talán ez az enyhülés megindítja őket, de én már ebbe sem bízok nagyon. Ha így alakul lehet idén nem lövök disznót.
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2013.08.09, 15:54 | Üzenet # 154 |
Hivatásos vadász
| Szia Szasza!!! Most már tuti oda ért itt reggel óta esik és tegnap is esett. Úgy be van simulva mint ősszel a hőmérséklet pedig 19-20 fokra esett vissza. Jövő héten szerdán már én is vallatom a rezervátumot ! Üdv
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2013.08.12, 12:48 | Üzenet # 155 |
Hivatásos vadász
| Szia: Viktor! Hát nem sok eső volt felénk, csak egy kis zápor,meg erős szél. Igaz a levegő lehűlt hál istenek. Kalappal ha hazajössz és vallatod a rezervátumot. Hozzáadva (2013.08.12, 12:48) --------------------------------------------- Sziasztok: Tegnap este ismét kiültem, de a helyzet aggasztó, semmit nem láttam és még mocorgást sem hallottam. Hát nem tudom hová tűntek a Sertevadak.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Hétfő, 2013.08.12, 17:35 | Üzenet # 156 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
| Az a rossz érzésem van mint ha kevesebben lennének mint tavaly...
|
|
| |
Viktor | Dátum: Hétfő, 2013.08.12, 18:09 | Üzenet # 157 |
Hivatásos vadász
| Vagy a létszám ugyan annyi csak kevesebben írnak :/ pedig jó kis társaságot lehetne összehozni! Na de témához térve csütörtök hajnalban megsétáltatom az új asszonyt!!! Hátha elém terelnek valamit az Égiek! Bár a szárazság miatt nem sokra számítok.
|
|
| |
szasza | Dátum: Hétfő, 2013.08.12, 19:37 | Üzenet # 158 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok. Szerintem nincsenek kevesebben, csak azt nem értem nyár elején még a szórón láttam pár kocát malacokkal de azok is hová lettek nem tudom. Ma este megpróbálom újra.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Hétfő, 2013.08.12, 19:51 | Üzenet # 159 |
Hivatásos vadász
| Hát, mindenesetre mostanában nagyon behúzták a kéziféket... Bár nyáron általában nagyon szétszórtan van az állomány. Mindegy, majd a disznóhajtásokon kiderül hogy mi is a helyzet!
|
|
| |
szasza | Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 11:00 | Üzenet # 160 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok: Tegnap előtt este újra próbálkoztam kukorica tábla mellé telepedtem le de semmi még törést sem hallottam. Viktor vallatod már a rezervátumot?
|
|
| |
Viktor | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 11:12 | Üzenet # 161 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok! Szia Szasza! Tegnap este kimentünk kacsázni arról írok másik topikban! Ma hajnalban egy kukoricával, sűrűvel és réttel szegélyezett völgy oldalában lévő lesre gallyaztam fel. Még a les közelében sem voltam ami a horizont alatt áll mikor hallottam hogy a völgy túl oldalán lévő kukoricát vámolja egy disznó. természetesen lövéshez nem jutottam, meg hallottam még pár reccsenést a sűrűből. azonkívül láttam 4 bakot meg két sutát! ma este másik helyre megyek más megközelítésből. Meglátjuk mit ad!
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:15 | Üzenet # 162 |
Hivatásos vadász
| Csak ügyesen! Egy kalappal estére!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Vasárnap, 2013.08.18, 14:52 | Üzenet # 163 |
Hivatásos vadász
| A mai estében hihetetlenül nagyot csalódtam. A kiszemelt helyemen nem volt semmi nivam megmakacsolta magát kint a semmi közepén és még sétáltam vagy 2 kilómétert kukoricatáblák tarlók és napraforgó táblák közt! Egy reccsenés sok annyi nem volt csak pár őz Segítséget kellett hívni, hogy újra életet leheljünk ivanba. Hozzáadva (2013.08.18, 14:52) --------------------------------------------- Ma reggel délelőtt kicsit nyomászkodtam találtam is egy igen ígéretes helyet! kukoricatábla víz és szilvafák közelében. Így ma este közel harc lesz sörétessel és gyöngygolyóval felszerelkezve a többi a szerencse kérdése
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 10:46 | Üzenet # 164 |
Hivatásos vadász
| Jól hangzik! Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Egy kalappal!
|
|
| |
Viktor | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 08:18 | Üzenet # 165 |
Hivatásos vadász
| Sziasztok! Sajnos hamar be kellett jönnöm de mivel nálam volt a golyós is a biztonság kedvéért így kifele jövet egy lucerna táblán lőttem egy rókát! Ma estére kitettem az újra táblát! Szeptemberben ha az égiek is úgy akarják az első bika is terítékre kerülhet! kedvenc helyem közelében tisztít egy bika! Meglátjuk mit ad az ég :)! Hozzáadva (2013.08.20, 08:18) --------------------------------------------- Az újra tábla eredménye: még világosban a bozót takarásában végigsétált a patakon majd onnan beváltott a kukoricába fél óra lakmározás és pár röffentés után gondolom elköszönés gyanánt tovább állt a sertés koma. Utána pedig csend! Így telt az idei utolsó nyári este a lesen!!!!
|
|
| |