Beszélgető
|
|
BigBuckHunter | Dátum: Kedd, 2011.05.03, 21:02 | Üzenet # 1 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
Állapot: Offline
| Nyugodtan társaloghatsz bármiről ebben a fórumban.
|
|
| |
levente1990 | Dátum: Szerda, 2012.02.08, 11:34 | Üzenet # 2 |
Vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 21
| Valaki játszik vadászjátékokat online??
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szerda, 2012.02.08, 12:18 | Üzenet # 3 |
Hivatásos vadász
| Régebben sokat játszottam Én a Deer Hunter 2005-öt tudom ajánlani ott a multiplayer is nagyon jó, illetve a Cabela's cég összes videó játékát, bár ezeknél online játékra nincs lehetőség, de egyszer próbáld ki mert egész jók. Ezek inkább az amerikai vadászati formákat szimulálják, ami mint tudjuk erősen eltér a miénktől , de szép grafikájú játékok, aki teheti szerintem próbálja ki őket.
|
|
| |
levente1990 | Dátum: Szerda, 2012.02.08, 15:25 | Üzenet # 4 |
Vadász
| Igen, a deer hunter 2005 tel én most is játszom
|
|
| |
levihunter | Dátum: Csütörtök, 2012.02.09, 18:38 | Üzenet # 5 |
Vadász
Üzenetek: 40
| Sziasztok! levente1990 nem tudom milyen géped van de ha egy kicsit jobb akkor ajánlom a The Hunter nevű játékot.Itt az oldal: http://www.thehunter.com .Elég nagy a gépigénye(1 GB RAM,Videókártya:256 MB RAM,3GHz.Nvidia 7600). Én nem tudtam ezzel a játékkal játszani mert a gépem nem elég "erős" hogy fusson rajta a játék,de a videókból ítélve nagy jónak tűnik.Szóval ha megfelel a géped a játékhoz akkor nézz fel az oldalra.Regisztrálj aztán töltsd le ami mindössze 800-900 Mb körül van.És ha minden igaz már játszhat is.De azért olvasd el mit írnak róla. Üdv:Levi :))
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Csütörtök, 2012.02.09, 19:03 | Üzenet # 6 |
Hivatásos vadász
| Szia Levi, ismerem a játékot, bár az én gépem is kevés hozzá. Nem rossz játék, gyönyörű grafikával. Mint manapság minden, ez sem ingyenes, a kezdéshez le tölthetsz egy alap verziót, és ezt tudod fejleszteni, ha veszel hozzá pályákat, tageket, fegyvereket stb... nyilván pénzért. Az alap csomag néhány pályát tartalmaz csak, melyeken csak korlátozottan tudsz vadászni, illetve csak bizonyos fajokat ejthetsz el. De szerintem egy próbát mindenképpen megért, feltéve ha fut a gépeden.
|
|
| |
levihunter | Dátum: Csütörtök, 2012.02.09, 19:36 | Üzenet # 7 |
Vadász
| Szia! Igen ez a problémám hogy nem viszi a gépem úgy ahogy a Cabelas játékokat sem.Pedig azok is nagyon jók.Egyedül a Cabelas Big Game Hunter 2008 futott a gépemen amit élveztem bár érdekes volt.Nem olyan igazi vadász játék.De a The Hunter tényleg megérne egy próbát csak az a baj amit te is írtál hogy nem teljesen ingyenes ja és a gépemen se fut.
|
|
| |
levente1990 | Dátum: Csütörtök, 2012.02.09, 21:05 | Üzenet # 8 |
Vadász
| Üdv mindenkinek! Levihunter! Köszönöm az ajánlatot, már régóta játszom a játékkal! Ha te is regisztrálva vagy akkor vegyél fel barátnak... (ha szeretnél!) a felhasználónevem ugyan ez tehát: Levente1990. Üdv!!.
|
|
| |
levihunter | Dátum: Péntek, 2012.02.10, 08:42 | Üzenet # 9 |
Vadász
| Nagyon szívesen felvennének barátnak,de mint írtam a gépem "gyenge" ehhez a játékoz.Pedig nagyon jó játék lehet.Sok videót láttam már róla és a grafikája is gyönyörű.
|
|
| |
levente1990 | Dátum: Péntek, 2012.02.10, 10:29 | Üzenet # 10 |
Vadász
| Igen elég jó!! Köszi a választ!
|
|
| |
levihunter | Dátum: Péntek, 2012.02.10, 11:13 | Üzenet # 11 |
Vadász
| Cabelas játékokat nem próbáltad?
|
|
| |
levente1990 | Dátum: Péntek, 2012.02.10, 15:23 | Üzenet # 12 |
Vadász
| Hát nem tudom lehet hogy próbáltam valamikor... de ha az is volt az akkor nem gépen..
|
|
| |
levihunter | Dátum: Péntek, 2012.02.10, 15:29 | Üzenet # 13 |
Vadász
| én a 2008-al játszottam régen.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szerda, 2012.12.12, 17:21 | Üzenet # 14 |
Hivatásos vadász
| Webvadkamera vita itt: De! A vadak igen is látják a fényt! Ha nem ért valaki egyet az indokolja is meg hogy miért gondolja úgy.
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Kedd, 2013.01.29, 16:38 | Üzenet # 15 |
Hivatásos vadász
| Tisztelt Látogatók!
Mint láttátok a minap megjelent egy nagyméretű, gusztustalan és visszataszító reklám a honlap felületén, mely ezeken túl még egy tekintélyes részt is kitakar az oldalról. Mivel a honlapomat az ucoz rendszerében készítettem el, annak tárhelyét használom ingyen és bérmentve, ezáltal egy állandó reklám található, mellyel a webtárhely népszerűsíti saját magát. Ezzel nem is lenne semmi baj, csak a régi megszokott, szerintem egész szolid kis csíkot felváltotta ez a batár. A reklám folyamatosan változik, és a fogyókúrás cuccoktól kezdve a csillagos égig mindennel találkozhat a látogató. A hirdetés csak vendégek számára jelenik meg, bejelentkezve az oldalra azonnal eltűnik. Azt hogy teljesen eltűnjön csak fizetés ellenében valósíthatom meg. Amúgy tavaly is volt már egy hasonló mizéria, akkor is fel voltak háborodva emiatt a rendszer honlaptulajdonosai, ezért egy hét se telt bele és minden a régi lett. Hogy most hogy lesz, azt előre sajnos nem tudom megmondani. Mindenesetre ha nem változna tartósan a dolog, akkor erősen elgondolkodom a fizetéses szolgáltatáson.
Köszönjük a megértést.
Üdv: admin
|
|
| |