Hétfő
2025.01.13
06:15
Belépés
Mini-chat
A nap képe
Holdfázis
Zene

Vad és Vadászat

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Beszélgető
B83Dátum: Kedd, 2013.02.05, 22:37 | Üzenet # 16
Erdőjáró
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
sziasztok!!!meg tudja nekem mondani valaki deer hunter 2005 ös teljes verziot ingyen letölteni???
segitséget elöre is köszönöm!!

BigBuckHunterDátum: Szerda, 2013.02.06, 07:37 | Üzenet # 17
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
Szia a játékot innen tudod letölteni: http://thepiratebay.se/torrent/4737755/ torrenttel.

B83Dátum: Szerda, 2013.02.06, 09:45 | Üzenet # 18
Erdőjáró
Üzenetek: 2
köszönöm smile

LaciDátum: Péntek, 2013.03.29, 21:51 | Üzenet # 19
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
Szakad az eső!

BigBuckHunterDátum: Hétfő, 2013.04.01, 11:28 | Üzenet # 20
Hivatásos vadász
Mivel igen fontos témáról kezdtük beszélni, csináltam egy szaktopikot és oda áthelyeztem az üzeneteket. 

Itt megtaláljátok: Orvvadászat

TiborDátum: Kedd, 2013.04.02, 16:01 | Üzenet # 21
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
Reggel óta folyamatosan esik.

LaciDátum: Kedd, 2013.04.16, 18:54 | Üzenet # 22
Hivatásos vadász
" "91. § (1) Az erdőben - annak rendeltetésétől függetlenül - üdülés, sportolás és kirándulás céljából gyalogosan vagy lóval - ide nem értve a
lóval vontatott járművet - bárki saját felelősségére ott tartózkodhat,
amit az erdőgazdálkodó tűrni köteles, "

" Lovasoknak szabad erdei terephasználat
A lovasok számára szabad erdei terephasználatot lehetővé tevő Erdőtörvény módosítás van a Parlament előtt.

BigBuckHunterDátum: Kedd, 2013.04.16, 20:28 | Üzenet # 23
Hivatásos vadász
Ezt majd most tapasztaljuk meg igazán ebbe a jó időbe. Már előre látom ahogy a turisták s miegymás ellepik az erdőt...

LaciDátum: Vasárnap, 2013.07.28, 06:53 | Üzenet # 24
Hivatásos vadász
Talán ma délelőtt készen lesz az autóm körbe is nézek vele mindenütt, mert mostanában csak vendégeskedtem más autójában. Nálunk e nélkül nem jutsz ki területre, főleg az erdősre nem. Valamiféle útnak nevezett ösvények vannak de ezek csak terepjáróval járhatók. Elég messze vannak rendes uttól de főleg akkor van gond ha esik valami mert hogy azt a hátadon nemigen hozod ki az bizonyos. Nagy területen sűrű kökényes részek vannak ezekben járnak a disznók na ehhez kell a csörlő ha meglőssz valamit és az oda visszamegy, mert ugye nagy többségben visszamegy. De jó is mikor ebből a bozótból kihúzza a csörlő a mázsa fölötti disznót! Na megyek rakosgatom:))) Mindenkinek szép napot.

TiborDátum: Vasárnap, 2013.11.24, 11:12 | Üzenet # 25
Hivatásos vadász
Elvileg lesz havazás a jövő héten, remélem megmarad egy kicsit, hogy ki lehessen menni vadászni! wink

BigBuckHunterDátum: Vasárnap, 2013.11.24, 12:07 | Üzenet # 26
Hivatásos vadász
Az nagyon jó lenne!  smile

ViktorDátum: Vasárnap, 2013.11.24, 16:27 | Üzenet # 27
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
Igen szép az a havas téli vadászat várom már én is. Nem a nyirkos hideg, sáros. Képzeljétek hogy jártam.... A területünket megkeseríti egy juhász. Minden ősszel megjelenik és amíg csak van tarló hajt mindenfele. Szétűzve mindent a területünk szívében kb 1500ha-n. Bár idén rábaszott mert mindenhol búza lesz így tarló sehol sincs csak zöldellő búza rét. Így  remélhetőleg hamar eltakarodik. A lényeg, hogy raktam ki sót egy jó helyre a köcsögje meg elvitte.... egy fél és egy negyed tömbsót.....

TiborDátum: Vasárnap, 2013.11.24, 19:38 | Üzenet # 28
Hivatásos vadász
Ne hülyéskedj! Hát milyen jó az a birkáknak! biggrin :D Erre felé is van juhász, de hála az égnek a sót nem lopja! Viszont a métely az rendesen teszi a dolgát a vadállományban...

ViktorDátum: Vasárnap, 2013.11.24, 22:55 | Üzenet # 29
Hivatásos vadász
Üzenetek: 180
Biztos jó, de nem birkába szántam hanem vadnak:) Nem mintha földhöz vágna de mi alapon van joga elvinni...?! De egy előnye van. Így kipróbálom azt kő só félét amit rögökben lehet kapni. Azt mondják nagyon jó. Remélem megtikkad tőle a birka víz hiányában:DD. Igen van pár betegség amit terjesztenek azok a takaró alapanyagok.....

TiborDátum: Hétfő, 2013.11.25, 20:29 | Üzenet # 30
Hivatásos vadász
Általában mi is tömbsót viszünk ki. Végre van egy kis hó. Éjjel valószínű kinézek a kukoricatarlókra. biggrin

Keresés: