Szarvasbőgés
|
|
BigBuckHunter | Dátum: Szombat, 2012.09.15, 20:16 | Üzenet # 16 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
Állapot: Offline
| Szia! Várjuk a beszámolót, viszont a helyesírásra a jövőben kérlek figyelj oda jobban! Üdv: Márk
|
|
| |
levihunter | Dátum: Szombat, 2012.09.15, 21:13 | Üzenet # 17 |
Vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 40
| Telóról írtam és kicsit rossz már a billentyűzet rajta de ha arról írok majd akkor figyelek.
|
|
| |
PhanTom | Dátum: Vasárnap, 2012.09.16, 19:08 | Üzenet # 18 |
Erdőjáró
Üzenetek: 4
| levihunter,Üdv!! Megkérdezhetem merre próbálkozol a behívásukkal???
Az üzenetet módosította: PhanTom - Vasárnap, 2012.09.16, 19:09 |
|
| |
levihunter | Dátum: Hétfő, 2012.09.17, 19:28 | Üzenet # 19 |
Vadász
| Üdv.Persze,itt a Börzsönyben Kemencénél.Itt lakok az erdő elején szóval csak kisétálok ide a hegyre aztán próbálkozok a behívással.
|
|
| |
PhanTom | Dátum: Hétfő, 2012.09.17, 20:48 | Üzenet # 20 |
Erdőjáró
| Az jó környék..kirándultam arra párszor. Vannak hegyek szépen,meg szarvasok is. Sok sikert a behívásukhoz. Minden jót!!
|
|
| |
levihunter | Dátum: Szerda, 2012.09.19, 19:44 | Üzenet # 21 |
Vadász
| Köszi Egyébként melyik részeken kirándultál?
|
|
| |
PhanTom | Dátum: Csütörtök, 2012.09.20, 16:07 | Üzenet # 22 |
Erdőjáró
| Üdv! Kétszer jártam a Csarna-völgyben..meg egyszer leseztem hajnalban a Miklós-bérc közelében,pontos helyet nem tudok..De amint felértem a hegyre ott volt egyből a les,jobbra felfelé a másik úton meg ott volt a szóró.Két őzet sikerült lefotóznom. Meg a jó öreg Csóványos,Kemence-Királyháza felől sokszor megjártam már.
|
|
| |
levihunter | Dátum: Péntek, 2012.09.21, 19:21 | Üzenet # 23 |
Vadász
| Ezek szép helyek én is kirándulgattam már arra.Lenne még egy kérdésem.Ma is voltam egy kicsit bőgni.Bőgött egy bika rábőgtem rögtön válaszolt is.Ez ment egy 5-10 percig majd elindultam felé.Beértem egy akácosba ahol volt egy jó pár frissen lehántott fa.(akkor kaparhatta le.Egyébként ez a bika területe lehet?Baj ja utána fogja ott érezni a szagom? )Megláttam a bikát rábőgtem válaszolt is rögtön aztán elindult befelé az erdőbe.Bőgtem még egyet neki visszabőgött de egyre távolabb volt.Aztán lassan elcsendesedett.Mitől lehetett ez?Miért ment el a bika?Nem hinném hogy azért mert észrevett mert utána válaszolt mikor bőgtem csak közben távolodott tőlem.A választ előre is köszi
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Péntek, 2012.09.21, 23:37 | Üzenet # 24 |
Hivatásos vadász
| Lehet hogy túl jól imitáltad a bőgést és megijedt tőled. Azt hitte valami kapitális bikával áll szembe. Sok oka lehet, talán máshol volt dolga, esetleg épp a teheneit terelgette vagy gyanús lett neki valami. Próbálkozz, ma ő nyert.
|
|
| |
levihunter | Dátum: Szombat, 2012.09.22, 07:16 | Üzenet # 25 |
Vadász
| Oké próbálkozok még.Egyébként az az ő területe lehet?A bőgés után elhagyja ezt mert ha nem akkor jó lenne még őt majd a tél felé is látni
|
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szombat, 2012.09.22, 12:27 | Üzenet # 26 |
Hivatásos vadász
| Tudod a bőgő bika ott van ahol a tehenek. A bikák télen csaptokba verődnek, de elképzelhető hogy látod majd egy bika rudliban.
|
|
| |
Tschiga | Dátum: Szombat, 2012.09.22, 12:36 | Üzenet # 27 |
Erdőjáró
| Mecsekben is elég jól bőgnek már! Ezt a felvételt még a hónap elején készítettem nagy szerencse kellett hozzá de ez szerintem majd a videóból is kiderül. Azóta voltam kint többször is és láttam őket sőt nagyobb bikákat. Holnap megint szerencsét próbálok egy szép felvételre. De utolsó próbálkozás lesz mert itt lassan vége sajnos. :/
Az üzenetet módosította: Tschiga - Szombat, 2012.09.22, 12:39 |
|
| |
BigBuckHunter | Dátum: Szombat, 2012.09.22, 12:47 | Üzenet # 28 |
Hivatásos vadász
| Gratulálok, nagyon szép felvétel! Hát igen, lassan lebőgnek a bikák, de hamarosan ismét zengeni fog az erdő mihelyst megszólalnak a lapátos srácok. Ott Mészkemence környékén jó dámos területek vannak, jó barcogás szokott lenni arra fele.
|
|
| |
PhanTom | Dátum: Szombat, 2012.09.22, 14:10 | Üzenet # 29 |
Erdőjáró
| Tschiga, Remek felvétel...szép bikák!!
|
|
| |
Laci | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:18 | Üzenet # 30 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 213
| Háááát bevallom ma azért is evett ki a fene. hogy hátha megszólal valaki.:))))
|
|
| |