Sörétes töltények
|
|
BigBuckHunter | Dátum: Péntek, 2012.02.17, 23:41 | Üzenet # 1 |
Hivatásos vadász
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 478
Állapot: Offline
| Sörétes töltények.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Csütörtök, 2014.03.13, 14:27 | Üzenet # 2 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
| Vettem egy alig használt Merkel M47-t. Kipróbáltam a szórását, ahogy a könyvekben is leírták, (35 m-es távolság, lapméret: 4412 cm2) de a Melior gyártmányú 8-as sörétet (3,5mm) elég gyengén szórja. Van esetleg valakinek tapasztalata, ötlete, hogy melyik gyártótól vegyek sörétet, a kicsit jobb szórás elérése érdekében? Előre is köszönöm a segítséget!
|
|
| |
szasza | Dátum: Péntek, 2014.03.28, 20:07 | Üzenet # 3 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 155
| Szia.Tibor a barátom és a faterja is Merkel fegyverrel vadászik ők az RC 4-es sörétet használják nagy megelégedéssel. Én is azt használom az orosz vashoz 3,1mm es sörét átmérővel 35g töltettel de nagyon jó a szórása és persze jó gyors lőszer. A faterjáé 16-os puska ő is ezt használj csak 28g-os ba de mindegyiket jól szórja a 8-ast 10-est is.
|
|
| |
Tibor | Dátum: Szombat, 2014.03.29, 12:19 | Üzenet # 4 |
Hivatásos vadász
Üzenetek: 231
| Köszönöm a segítséget Szasza! Kipróbálom akkor az RC-t. Remélem nekem is beválik.
|
|
| |
szasza | Dátum: Szombat, 2014.03.29, 20:09 | Üzenet # 5 |
Hivatásos vadász
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 155
| Szia: Tibor! És van még egy nagy igazság amit a régi öregek mondanak, hogy a Ruszki puska a 10-es sörétet hordja jól és a Merkel pedig a 8-ast. Én az orosz vashoz többnyire 10 est használok. De mindent félre téve nagyon jó az RC lőszer Olaszok ezt használják. Én márt több éve ezt használom.Próbáld ki szerintem nagyon jó.
|
|
| |